To ten filmik, który posklejał qbalo![]()
Bardzo dobre. Takimi filmikami można przekonywać inne osoby :)
Powtórzę się z shoutboxa - rozwaliło mnie jak Niesiołowski mówi Wszechpolakowi, że powinien się zapisać do anarchistów![]()
Dobra produkcja, mnie się najbardziej podobał moment, o którym wspomniał Michał i Dobromir na końcu.![]()
prawą ręką ci pogrożę zdrajco, a nie lewą,
zima wasza, wiosna nasza, czy widzisz to drzewo?
zamiast liści będziesz właśnie tam wisiał,
twoja kamienica, moja ulica
http://www.twardzijakstal.pl/mp3/09-...yjna%20NSZ.mp3
IMO dwa fragmenty warte uwagi: ten, jak Niesiołowski mówi o tym, że POLSKA będzie wprowadzała zakaz oraz boska końcówka![]()
Jak już pisałem w SB - jak słyszę "po prostu" kalinowskiego *(a słyszałem już to kilka razy) to zawsze parskam śmiechem. Niech ktoś to wrzuci na wykop (z tekstem PO to nie liberałowie, nie obniżą podatków) i zapoda link bo warto
Od dawna jest na wykopie: wykop.pl/link/259766/polska-polityka-to-hazard-powinni-ja-zdelegalizowac
"Idzie na Polskę powódź agresywnego, dzikiego liberalizmu. Liberałowie będą robili, co będą chcieli. Róbta co chceta – liberałowie. Rozpanoszą się libertyńskie i lewicowe ideologie. Złe siły w Polsce, obojętne na nasze tradycje narodowe, są wyobcowane z narodu, dlatego szukają wsparcia u obcych, bo nie mają go u swoich. Popularyzują ohydne paszkwile antykatolickie i antypolskie. Bez honoru podlizują się obcym, by im się przypodobać i zdobyć ich przychylność własną ustępliwością".
bp Frankowski
Wisi na głównej![]()
“[adres ocenzurowany na polecenie administracji ]
POLE SZYBKIEJ ODPOWIEDZI?- U NAS DZIAŁA
chcesz wiedzieć gdzie-pisz na PW!”
—Azathoth
“Liberalizm gospodarczy i społeczeństwo obywatelskie prowadzą najszybciej do budowy państwa dobrobytu.”
—Leszek Miller
“Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Zakładki